Наскоро овдовелият актьор Йосиф Сърчаджиев трудно се справял с домакинството и

...
Наскоро овдовелият актьор Йосиф Сърчаджиев трудно се справял с домакинството и
Коментари Харесай

Голяма легенда в киното, 8 години извънбрачна връзка, три деца, а днес е на ръба

Наскоро овдовелият артист Йосиф Сърчаджиев мъчно се справял с семейството и не можел да се грижи пълноценно за себе си, сигнализират негови съседи. Преди месец умря ненадейно неговата дългогодишна брачна половинка - сценаристката Райна Томова. Сега звездата от " Време разделно “ живеел напълно самичък в фамилния им апартамент в София, само че поради здравословните си проблеми и траура по никакъв начин не изглеждал добре.

Комшии на Сърчаджиев споделят, че го засичали в квартала неосведомен. Често си забравял ключовете, ходел по улиците с разкопчана чанта и било цяло знамение, че до момента не са го обрали до шушка крадци. След загубата 78-годишният актьор изцяло отпаднал и се движел с патерица. Допреди да издъхне жена му, тя му асистирала и пособия за всяко излизане на открито, а в този момент му се налагало да се оправя самичък. Двамата имат наследник и щерка. Йосиф е татко и на актрисата Александра Сърчаджиева от извънбрачната, му връзка с починалата Пепа Николова, с която не поддържа връзка и до ден сегашен.

Райна и Сърчаджиев се срещат още през далечната 1962 година в нейната родна Стара Загора. Младото семейство се открива в София и бързо се прочува с бохемските си пристрастености. Домът им на столичната улица " Цар Самуил “ е непрекъснато отворен за шумни арткомпании. Около година преди раждането на щерка им Ана Райна претърпява тежка злополука. Притисната е от трамвай пред Централни хали, краката й са премазани, оцелява по знамение.

" Цяла година Райна беше парализирана от кръста надолу. Лекарите споделяха, че са наранени детеродните органи и не може да износи дете. Точно след тази година жена ми роди Анчето. Забременя незабавно, откакто излезе от санаториума в Баня. Беше на ръба на аборт, тъй като лекарите смятаха, че е рисково да износи детето. Тя обаче твърдо беше решила да го роди с цената на всички опасности. Противно на упованията, в резултат на раждането се оправи изцяло, нали при бременност и раждане организмът активизира всичките си сили “, довери преди време известният артист.

Бракът му с Райна оцелява и след близо 8-годишната му извънбрачна обич с известната актриса Пепа Николова. Плод на тази връзка е щерка им Александра. От години в театралните среди се разяснява, че за студенината сред татко и щерка повода е била брачната половинка на Йоско. Райна не му разрешавала да поддържа връзка и с Александра, и с майка й Пепа, до момента в който била жива.

" Разбих сърцето на Пепа Николова! Не мога да върна времето обратно, само че в случай че можех, просто щях да я подмина, нямаше да се срещна с нея, с цел да не разрушавам сърцето й, тъй като моето постоянно е принадлежало на жена ми Райна “, призна преди време актьорът. През 2004 година той получава тежък инсулт. В продължение на години артистът се възвръща от удара и следствията му. В този интервал, а и по-късно той е напълно подвластен от към този момент починалата си брачна половинка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР